dimecres, 15 de maig del 2013

Pastís de formatge





Tal dia com avui, plujós i gris, per què no un pastís de formatge? Així doncs, la recepta d'avui és fàcil de fer, senzilla i una vegada més, sorprenent.




Ingredients per 8 persones:

3 ous.
3 iogurts naturals.
3 c/s de farina de blat.
8 c/s de sucre.
500 gr. de formatge d'untar. (Philadelphia o Quark)
5 gr. de mantega.
Ratlladura d '1/4 de pell de llimona.

Preparació:

Disposarem d'un motlle i l'untarem amb la mantega i el reservarem.

Tot seguit, agafarem un bol i abocarem tots els ingredients dins. Ho barrejarem amb el braç elèctric o amb una barilla fins que obtinguem una barreja ben homogènia.

En acabat, abocarem la barreja al motlle que teníem untat amb la mantega i ho posarem al forn uns 180º durant uns 40 minuts aproximadament (ho podrem comprovar amb un escuradents. Si surt net, estarà cuit, per el contrari, li faltarà cocció) i ja estarà llest per menjar.

Podem acompanyar el pastís amb una melmelada de maduixes o fruites del bosc o nabius o inclús amb una xocolata desfeta per damunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada