dijous, 8 d’agost del 2013

Esqueixada de bacallà amb tomàquet i "picadillo"





I com a clàssic de l'estiu, una bona esqueixada de bacallà amb tomàquet i amb l'alternativa de fer-la amb un "picadillo".







Ingredients per 4 persones:

500gr. de bacallà desalat i esqueixat.
5 tomàquet madurs.
Oli
Vinagre

Preparació:

Disposarem d'una safata i repartirem el bacallà damunt d'aquesta.

Tot seguit, ratllarem els tomàquets i el posarem damunt del bacallà.

Ho amanirem amb oli i vinagre i ja estarà llest per menjar.

Alternativa:

Un cop hem ratllat i repartit els tomàquets per damunt del bacallà, prepararem un "picadillo" amb:

1 pebrot verd.
1/2 pebrot vermell.
1 ceba de figueres.

Tallarem aquests ingredients a daus ben petits i els repartirem per damunt del bacallà i del tomàquet ratllat, ho amanirem i ja estarà llest per menjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada