Després de casi dos mesos i mig de vacances comencem la temporada amb una recepta fàcil, senzilla i que com sempre, sorpendràs els del teu entorn.
Ingredients per 4 persones:
16 cuixes de l'aleta de pollastre.
2 porros.
300 ml. de crema de
llet.
Sal.
Pebre.
Farina.
Preparació:
Primer de tot, agafarem les aletes, els
hi farem un tall circular per l'extrem estret i baixarem la carn amb l'ajuda dels
dits fins que es vegi l'os a un extrem i la carn, com si fos una bola, a l'altre obtenint així una piruleta.
Tot seguit, tallarem el porro a juliana.
Disposarem d'una paella amb oli calent i sofregim el porro.
Disposarem d'una paella amb oli calent i sofregim el porro.
Un cop estigui
transparent, abocarem la nata líquida, afegirem sal i pebre i ho
deixarem a foc mig - baix uns 30 minuts.
Mentrestant, salpebrarem
les piruletes i les arrebossarem amb farina.
Un cop enfarinades, disposarem d'una paella amb força oli o d'un fregidora a foc alt i les fregirem uns 3 - 6 minuts fins que quedin ben rosses.
En acabat, les posarem en un plat, les salsagarem amb la crema de porros i ja estaran llestes per menjar.
També ho podem fer amb alls tendres, calçots o ceba tendre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada