dimarts, 22 d’octubre del 2013

Piruletes de pollastre amb crema de porros.





Després de casi dos mesos i mig de vacances comencem la temporada amb una recepta fàcil, senzilla i que com sempre, sorpendràs els del teu entorn. 





Ingredients per 4 persones:

16 cuixes de l'aleta de pollastre.
2 porros.
300 ml. de crema de llet.
Sal.
Pebre.
Farina.

Preparació:

Primer de tot, agafarem les aletes, els hi farem un tall circular per l'extrem estret i baixarem la carn amb l'ajuda dels dits fins que es vegi l'os a un extrem i la carn, com si fos una bola, a l'altre obtenint així una piruleta.

Tot seguit, tallarem el porro a juliana. 

Disposarem d'una paella amb oli calent i sofregim el porro. 

Un cop estigui transparent, abocarem la nata líquida, afegirem sal i pebre i ho deixarem a foc mig - baix uns 30 minuts.

Mentrestant, salpebrarem les piruletes i les arrebossarem amb farina.

Un cop enfarinades, disposarem d'una paella amb força oli o d'un fregidora a foc alt i les fregirem uns 3 - 6 minuts fins que quedin ben rosses.

En acabat, les posarem en un plat, les salsagarem amb la crema de porros i ja estaran llestes per menjar.


També ho podem fer amb alls tendres, calçots o ceba tendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada