I com s'ha de recuperar el temps, avui us presento una amanida que també podria ser un carpaccio d'espàrrec de marge cru amb parmesà.
Ingredients per 4 persones:
2 manats d'espàrrecs de marge (20 unitats)
1 cunya de parmesà Reggiano (200 gr.)
Oli verge extra d'oliva.
Vinagre.
Sal.
Pebre.
Preparació:
Disposarem dels espàrrecs de marge prèviament nets i els tallarem ben fins o bé amb un pelador o amb l'ajuda d'una mandolina.
Tot seguit, farem el mateix amb el parmesà i ho reservarem tot en un bol.
En acabat, farem la vinagreta clàssica amb 2 parts d'oli (100 ml.) per 1 part de vinagre(50 ml.), un pessic de sal (3 gr.) i un pessic de pebre (3 gr.), ho remenarem fins que quedi tot ben amalgamat. ho abocarem a l'amanida i ja estarà llesta per menjar.
Podem afegir llavors de sèsam, reducció de vinagre balsàmic, pipes o inclús fruits secs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada