dimarts, 13 de maig del 2014

Tartar de tonyina amb alvocat






I com he estat masses dies sense penjar cap recepta farem una penúltima entrada amb un altre plat fresc, exquisit i per suposat sorprenent, un tartar de tonyina.







Ingredients per 4 persones:


300 gr. de tonyina fresca o bonítol fresc.
1 ou dur.
1 ceba petita de Figueres.
1 c/p de tàperes.
4 c/s de salsa de soja.
4 c/s d'oli d'oliva.
1 c/s de salsa Lea Perrins.
1/2 c/c de wasabi.
3 gr. de sal.
1.5 gr. de pebre.
1 alvocat.
1/2 llimona.
1 tomàquet.


Preparació:


Tallarem la tonyina, l'ou dur i la ceba a daus ben petits i ho reservarem en un recipient.

Tot seguit, afegirem la resta d'ingredients: el salsa de soja, la salsa Lea Perrins, l'oli d'oliva, el wasabi, les tàpares, la sal i el pebre, ho amalgamarem bé tot i ho deixarem reposar 10 minuts.

Disposarem del alvocat, el pelarem i el trinxarem amb unes gotes de llimona fent una pasta densa de alvocat.

Agafarem un plat amb un cercle al mig, ho omplim de tartar, posarem la pasta d'alvocat per damunt i en acabat, un tomàquet que tallarem a daus ben petits per coronar i ja estarà llest per menjar.

Podem acompanyar-ho amb torradetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada