dimarts, 13 de maig del 2014

Canelons freds o d'estiu






Avui, després d'uns quants mesos sense entrades per motius "extrabloggers" us presento una recepta que és ideal per diumenges amb convidats i per refrescar ara que començarà arribar la calor i el bon temps.





Ingredients(40 unitats):

40 plaques de canelons.

Ingredients (Pel farcit):

¾ Enciam Iceberg.
10 palets de cranc o surimis.
3 ous durs.
3 llaunes de tonyina petita o 2 llaunes de tonyina gran.

Ingredients (Per la maionesa):

2 ous.
600 ml d'oli.
Vinagre o llimona.
Sal.

Preparació:

Disposarem d'una olla, l'omplirem en abundant aigua i la bullirem. Quan arrenqui el bull, afegirem les plaques de canelons fins que estiguin al “dente” (normlament uns 15 minuts aprox.)

Mentrestant, tallarem l'enciam a juliana, el palets de cranc i l'ou dur i ho abocarem en un bol.

Tot seguit, farem la maionesa amb el braç elèctric i ho abocarem al bol juntament amb la tonyina i ho amalgarem tot.

Escorrarem els canelons i els disposarem damunt d'un drap perquè acabin de treure l'excés d'aigua.

Un cop eixuts, posarem el farcit sobre els canelons i els enrotllarem.

Els col·locarem en una safata amb un llit de maionesa perquè no s'enganxin i maionesa al damunt, els posarem a la nevera 1 hora mínim i ja estaran llestos per menjar.

Els podem decorar amb una mica de pebrot escalivat al damunt per donar-li una mica de color, enciam tallat a juliana, tomàquets "cherry", olives...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada